Yasmine – Portfoliosida

Yasmine - frilansande journalist

Mål: Digital portfolio

Tjänst: Hemsida

Yasmine är en frilansande journalist som ville ha någonstans att samla sina artiklar för att visa upp i sitt frilansarbete.

En professionell portfoliosida som går hand i hand med hennes värderingar och visar upp hennes tidigare artiklar var i fokus. Eftersom hennes verk ofta handlade om sämhällsgransakande ämnen såsom social rättvisa och genus valde vi ett svartvitt tema som gav den rätta känslan.

Hemsidan blev en enkel, lättnavigerad hemsida med fem sidor där hennes kompetenser, tidigare arbeten och hennes peronlighet lyftes fram.

Sidan anpassades också för att enkelt kunna hanteras och uppdateras av Yasmine själv med fler artiklar och kompetenser efterhand. Efter en kort genomgång och utbildning hade hon koll på läget och redo att hantera den på egen hand.

Yasmine Abdullahi

Frilansande journalist

Malin tog fram en väl genomarbetad marknadsplan för mitt företag Like Ink. Planen var tydlig och noggrann och inkluderade en konkret handlingsplan som stämde väl överens med företagets vision.

Flera av Malins förslag på åtgärder är redan satta i verket.

Jag rekommenderar varmt Malin till företag som behöver hjälp med marknadsplanering, trendspaning, marknadsföring, konkurrensanalys och konkreta tips på hur företaget kan skapa tillväxt och framgång.

Yasmines hemsida

Ny portfoliosida för att landa mer frilansuppdrag

Utbildning av sidan för att kunna hantera sidan själv och därmed minska underhållskostnader