Annelunds IF – Hemsida

Annelunds IF

Mål: Ny användarvänlig hemsida

Tjänst: Hemsida

Annelunds IF hade en gammal hemsida som inte uppdaterades och deras administratör brottades med att få ut information på flera kanaler utan att ha en enhetlig plats där all information fanns samlat med alla idrotter, evenemang och händelser.

Efter diskussioner med styrelsen lades ett förslag fram som godkändes och byggandet av den nya hemsidan kunde påbörjas.

Hemsidan blev drygt 30 sidor stor där alla lag har sin egen sida där de kan lägga upp sin egen information och nyheter. Vid överlämningen hölls en gemensam utbildning för de som skulle hålla i sidan efteråt.

Anders Samuelsson

Ordförande Annelunds IF

Vi fick en modern, snygg hemsida som är lätt att uppdatera för alla våra ledare, och som faktiskt används! För en förening är det viktigt både att synas för att locka nya medlemmar och att göra det enkelt att hitta det man söker. Numera är hemsidan dit man går för att få information.

Malin och Krister var lätta att arbeta med genom hela processen och hjälpte oss med tips och idéer längs vägen för att hemsidan skulle bli så bra som möjligt. Överlämningen var pedagogisk med en grundlig genomgång när det var dags för oss och våra ledare att ta över sidan.

Annelunds IF hemsida

Omgjord sida med samlad information från hela föreningen

Grundlig utbildning för ledare och styrelse hur man uppdaterar och sköter hemsidan