Om oss

OM OSS

Vi skapar drömlivet för dig som vågar drömma.

Vi kan marknadsföring, vi är marknadsförare men det vi faktiskt gör är att förverkliga våra kunders drömmar.
Och vi älskar att göra det!

Krister

Krister

Analytiker, säkerhetsstrateg och en fena på CSS och HTML. Analytisk till sinnet, älskar utmaningar, fart och fläkt, nya mjukvaruprogram och att vara i naturen, hur den är ser ut.
Malin

Malin

Beteendevetare och digital marknadsförare. Strategiskt lagd med en förmåga att förstå människor och deras behov. Älskar att se kunder lyckas och att lyssna på vågorna slå mot stranden.

Vad vi aldrig tummar på

The Web Climbers orange lines

Flexibilitet

Vi är flexibla i priser, arbetssätt och tjänster för att passa alla typer av småföretagare.

The Web Climbers orange lines

Flexibilitet

The Web Climbers orange lines

Transparans

Transparans i vad vi gör och hur vi gör det. Du ska aldrig behöva undra.

The Web Climbers orange lines

Transparans

The Web Climbers orange lines

Kvalitét

Vi gör allt med kvalitét, för vi vet att det syns på slutresultatet, vilket är det som räknas.

The Web Climbers orange lines

Kvalitét

Våra erfarenheter och kompetenser

Vi startade vårt första företag som en hobby för ungefär 12 år sedan. Det gick inget vidare och vi lade till slut ner det. Efter något år fick vi en riktig idé och startade upp en nytt företag med tron om att en bra idé är vad som är det vinnande konceptet för att lyckas. Vi lärde oss den hårda vägen att så inte var fallet. År av testande och utbildning inom marknadsföring och hemsidor gav mersmak. För varje lyckad facebookannons eller Google-kampanj blev det mer och mer klart att marknadsföring var området vi skulle fortsätta med.

Under tiden fick vi förfrågan från vänner och bekanta att skapa och underhålla hemsidor vilket vi gärna gjorde.

Utöver erfarenheten studeras det nu flitigt på Medieinstitutet för att också bli examinerade marknadsförare. För att bygga portfolio och få mer erfarenhet erbjuder vi samma tjänster men till en bråkdel av priset.

Hur vi arbetar

Med vår erfarenhet av att vara småföretagare själva vet vi att fasta paket och strikta lösningar inte passar småföretagare med deras unika behov, olika kunskaper och budgetar.

Ett av de största problemen vi ser våra kunder kämpa med är att veta vad man ska satsa på eftersom en övergripande blick inte finns. Vi vet frustrationen! Men detta är en av våra största styrkor, att se företaget ur ett helikopterperspektiv och hitta våra kunders behov och fyller kunskapsluckorna med skräddarsydda tjänster för att attrahera potentiella kunder och till slut avsluta ett sälj.

Vi vill att våra kunder ska kunna lita på oss, därför vi så transparanta och ärliga vi bara kan med vad vi anser fungerar och inte för just ditt företag.

I slutändan är det resultatet som räknas och det är just det vi är noga med att det vi gör blir bra. Det går inte att slarva sig igenom vissa delar, för det märks i resultatet.

Vill du jobba med oss eller komma i kontakt med oss för att veta mer? Vi ser fram emot att veta mer om dig och ditt företag!