Expandera ditt företag

EXPANDERA DITT FÖRETAG

För dig som varit företagare ett tag

Du har redan ett företag och det är dags växa, hitta nya kunder, marknader, öka din försäljning och etablera ditt företag. Starten är avklarad och du har kommit in i en rytm men den långsiktiga marknadsföringsstrategin finns inte där eller så behöver du hjälp med underhåll i ditt växande företag. Behovet skiljer sig ofta åt mellan småföretagare i det här stadiet och det är dags att ställa frågan vad just ditt företag behöver för att optimera och expandera ditt företag.

Vad du behöver för att expandera ditt företag

Eftersom det kan skilja så stort med vad som fungerar och inte är det till att börja med bäst att göra en grundlig analys för att hitta styrkorna och bristerna. På så vis kan lägga fokus på rätt ställen och optimera de möjligheter som finns med så lite tid och energi som möjligt.

Alltför många företag gissar sig till vad de ska göra och hur de ska göra saker. Vissa kommer få jackpot men de allra flesta innebär de att de förlorar i vinst därför är en av de första saker att göra att sätta in analytiska verktyg som Google Analytics för att få statistik på vad som fungerar och var det stannar.

Därefter måste det finnas en översiktlig koll på marknaden, konkurrenterna och hur just ditt företag står sig och positionerar sig jämfört med konkurrenterna. En bra kunskap kring vilka du säljer till och vad de är ute efter är nödvändigt.

Tredje saken att ha koll på är den digitala närvaron och hur man når kunder, engagerar dem, lyckas sälja produkten eller tjänsten man erbjuder och sist att faktiskt ha nöjda kunder som antingen köper igen eller ger en recension eller rekommendation.

Har man satt dessa steg är sannolikheten att lyckas med ett företag ganska stora men det krävs tid och eftertanke för att förstå och uttnyttja det på ett bra sätt.

Känna din målgrupp

Datadriven verksamhet

Strategiska sociala medier

Fungerande funnels

Professionell digital närvaro

Tydig särskiljning mot konkurrenter

Känna din målgrupp

Datadriven verksamhet

Strategiska sociala medier

Fungerande funnels

Professionell digital närvaro

Tydig särskiljning mot konkurrenter

Nästa steg i att expandera ditt företag

Vet du inte vad du behöver för att växa? Du är inte ensam!

Just därför börjar vi alltid med analys där vi kollar över marknaden, de största konkurrenterna, dina möjligheter, brister och vad du behöver satsa på för att expandera ditt företag.

Hör av dig till oss så kan vi prata mer.